ca es

Cursosbolsa.com i com cuidar una web per al posicionament

14/04/2009
cursosbolsa-preview

Entre un dels molts serveis que oferim a Perception podem trobar el posicionament en cercadors, que consisteix en intentar millorar la posició en què apareix la teva web als diferents cercadors (principalment Google) per a determinades cerques. Aquest servei difereix una mica de la resta de serveis que oferim, doncs és impossible assegurar l'èxit total de la campanya (i qui ho faci menteix!) i requereix d'un llarg procés i implicació de totes les parts per arribar a bon port. El que volem dir és que no n'hi ha prou amb trucar-nos i dir: "Vull que la meva web surti primera quan algú busqui 'aneguets de goma' a Google", sinó que cal implicació directa i activa del client per aconseguir un bon resultat. En aquest sentit, un dels nostres clients, Cursosbolsa.com està en la primera línia de foc. Cursosbolsa.com és un grup d'experts en borsa que ofereixen tota mena de cursos relacionats amb aquest món i que posen a disposició de l'alumne tots els seus coneixements. Quan vàrem emprendre la missió de millorar el posicionament d'aquesta web ens vàrem trobar que la web ja estava tan treballada que era gairebé impossible incorporar-hi gaires novetats a nivell de web: continguts de qualitat i optimitzats, accessibilitat i un disseny senzill que no penalitza en absolut el posicionament són algunes de les armes de Cursosbolsa.com per estar tan ben posicionada. Aquestes són tres característiques que hauria de tenir tota web per estar ben posicionada. Des de Perception, ja sigui a través del servei de posicionament en cercadors o amb el desenvolupament de la teva nova pàgina web, podem orientar-te en temes d'accessibilitat i disseny gràcies als nostres experts, però els continguts de qualitat i optimitzats corren, en gran part, a càrrec teu, doncs ningú coneix millor que tu quina es la finalitat de la teva web i els serveis que ofereixes a través d'ella. I es que els continguts són el bé més important de la teva web i el que el cercadors acabaran indexant. El que volem dir amb això, és que per molt optimitzada que pugui estar la teva pàgina, si no té continguts rellevants i de qualitat no s'assoliran mai els objectius de posicionament. El responsable de Cursosbolsa.com, en Mario Somada, ho sap, i per això és un dels punts més treballats de la seva web. Gràcies a això i al treball que ha realitzat a tots els nivells en la web, aquesta és una de les millors posicionades per a la majoria dels cursos que ofereixen.

Arxivat a: General