ca es

Perception ha dissenyat i desenvolupat el nou web de Ràdio Montornès

19/12/2009

Ràdio Montornés

Perception ha dissenyat i desenvolupat el nou web de Ràdio Montornès. La pàgina, que funciona amb el GestorDeContinguts.cat, permet als usuaris escoltar la ràdio en directe i accedir a l'arxiu de programes emesos.

En aquest projecte la ràdio i Internet es complementen de meravella: fins ara, aquesta emissora només es podia escoltar des del terme municipal i rodalies; però avui, amb el nou web, els veïns de Montornès podran seguir les emissions de Ràdio Montornès des de qualsevol lloc.

Per cert, no creieu que la ràdio és un mitjà de comunicació admirable? Va néixer fa més d'un segle, ha resistit la irrupció de mitjans més "avançats" com la televisió i avui, en l'era d'Internet, gaudeix d'una salut de ferro: més de tres milions de persones l'escolten cada dia a Catalunya.

Arxivat a: General