ca es

Perception a la PHP Conference Barcelona 2011

El Jon Segador i l'Adán Lobato
El Jon Segador i l'Adán Lobato
Una de les presentacions
Una de les presentacions
ElePHPant sobre rodes! Compte que no porta frens!
ElePHPant sobre rodes! Compte que no porta frens!
08/11/2011

Sabem que Internet evoluciona molt ràpid. De fet, ho fa tan ràpid que és fàcil despistar-se i quedar-se enrere en aquesta cursa constant que és l'avanç de la tecnologia a la Xarxa. A Perception som molt conscients d'aquesta situació i, per aquest motiu, creiem en la formació com element indispensable per mantenir-nos actualitzats i estar sempre a la cresta de la onada.

Fa un parell de setmanes, els dies 28 i 29 d'octubre, va tenir lloc a Barcelona una de les cites anuals imprescindibles a l'agenda de qualsevol desenvolupador web: la PHP Conference Barcelona 2011. I, per descomptat, Perception va ser-hi.

En aquesta ocasió van ser els nostres desenvolupadors Adán Lobato i Jon Segador els qui van assistir a aquestes conferències, en les quals participaven ponents tan rellevants en el món PHP com Rasmus Lerdorf, creador del llenguatge; Derick Rethans, creador de l'eina Xdebug; o Fabien Potencier, líder del projecte Symfony, un dels frameworks PHP més importants del moment. Des de Perception volem agrair-los -- a ells i a la resta de ponents -- la seva participació en unes presentacions excel·lents.

També volem donar les gràcies a tota l'organització de PHP Barcelona per fer possible aquest esdeveniment any rere any, amb una organització impecable.

Si vols saber més coses sobre aquest esdeveniment, et deixem a continuació alguns enllaços d'interès: