ca es

Descarrega la presentació "Idees pràctiques per augmentar la venda d'abonaments"

Durant el curs
De visita per les instal·lacions
08/06/2012

Com vam anunciar fa uns dies, dimecres 6 de juny vam participar en un curs de màrqueting esportiu a les instal·lacions del RCD Espanyol. El nostre company Jordi Moragas va impartir-hi la xerrada "Idees pràctiques per augmentar la venda d'abonaments", en què es presentaven exemples de clubs que utilitzen el seu web per guanyar abonats i per millorar l'experiència dels que ja tenen.

Si no vas poder assistir al curs, pots descarregar l'arxiu PowerPoint de la nostra presentació i el guió que va fer servir el Jordi per comentar les diapositives.

Per últim, volem agrair a l'ACGEP i al RCD Espanyol que confiessin en nosaltres per realitzar aquesta xerrada. Participar en el curs ha estat una experiència enriquidora que ens ha permès conèixer altres punts de vista de professionals del nostre sector. A més, el Jordi Moragas, que és un home de futbol, va tornar enamorat de les instal·lacions del nou estadi de Cornellà-El Prat.

Arxius adjunts