ca es

El nostre nou fitxatge: un segon Rubén a Perception

10/09/2012

Presentem la nova incorporació per reforçar l'equip de desenvolupament de Perception: Rubén Rubio.

El nostre equip tècnic està d'enhorabona ja que avui presentem a un nou membre que s'incorpora per ajudar en el desenvolupament de projectes de Perception. I no, no és que al nostre dissenyador, Rubén l'haguem transformat en un híbrid de dissenyador/programador. És que estem comprovant que el nom Rubén ens ha portat, almenys en aquests dos casos, dos grans professionals a la nostra empresa.

El perfil del Rubén Rubio és un cas poc habitual en el món dels programadors ja que resulta que a més de desenvolupador web està cursant la carrera de filosofia a la UAB. Un recurs que, ben pensat, pot ser molt útil per aquests moments en què els ordinadors fallen i ningú sap explicar per què.

A més, en el seu ja de per si curiós currículum, descobrim en ell un expert en llegendes de les terres catalanes. Us recomanem visitar el seu bloc, Llegendes Catalanes, ja que us pot sorprendre descobrir alguna antiga llegenda relacionada amb el vostre poble de la qual potser no teníeu ni idea.

Benvingut a l'equip, Rubén!