ca es

Nou projecte: Escola de música, dansa i teatre de Montornès del Vallès

09/01/2014

L'Escola Municipal de Música, Dansa i Teatre de Montornès del Vallès ja té nova web feta amb el nostre gestor de continguts, Brancam

L'Escola de música va iniciar la seva activitat l'any 2001 i des de llavors han anat construint al seu voltant tota una comunitat educativa i de lleure on, al 2004, s'hi van sumar també el teatre i la dansa. Actualment, formen part de l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM).

Es tracta d'una web adreçada a nens i joves del municipi on s'agrupen les tres disciplines d'arts escèniques. En aquest cas s'ha treballat un disseny de colors vius en què cada disciplina té el seu propi color, per identificar cada àrea concreta i fer més fàcil la identificació i navegació per la pàgina. 

Arxivat a: Projectes