ca es

Nou projecte: Fundació Imatge i Autoestima

14/03/2014

Hem ajudat en el procés de renovació del disseny del projecte web de la Fundació Imatge i Autoestima. A més per tal de millorar la gestió dels continguts del web hem utilitzat el nostre gestor de continguts, el Brancam.

L'objectiu de la fundació és contribuir a aconseguir una millor qualitat de vida de la societat en general, i sobretot dels joves i famílies, treballant per afavorir una bona salut física, una bona autoestima i una relació positiva amb la pròpia imatge corporal, evitant així l'aparició de malalties tan greus com els trastorns alimentaris i l'obesitat.

Donada la importància de la informació que es publica en aquest projecte a Perception ens hem esforçat per facilitar la navegació i la llegibilitat dels seus continguts als seus usuaris. També hem volgut aportar al web un caràcter formal però amable per convidar a tothom a visitar-la fent que aquesta sigui agradable a la vista fent ús de colors clars i icones d'ajuda visual.

Esperem que la informació de la Fundació arribi a totes aquelles persones que la necessitin i que amb aquest projecte haguem posa't el nostre petit gra de sorra en la lluita contra les malalties relacionades amb trastorns alimentaris, d'autoestima i d'obesitat.

Arxivat a: Projectes