ca es

L'editorial Planeta ens regala llibres!

10/12/2014

Després de publicar la nostra última aplicació mòbil, Serie After, l'editorial Planeta ens ha regalat, a bona part del nostre equip, un exemplar de la novela sobre la qual està basada l'aplicació. After és una novel·la romàntica basada en el famós grup musical One Direction. La història gira entorn de la Tessa, la protagonista que descobreix aquesta vida al primer any d'universitat. A partit d'aquí, l'autora Anna Todd ha desenvolupat una saga de llibres i un món seguit per milions de lectors i lectores.

Des de Perception hem col·laborat amb la promoció d'aquesta novel·la en àmbit de parla hispana (Espanya i Llatinoamèrica) desenvolupant una aplicació que permet accedir a contingut exclusiu a tots aquells lectors que són capaços d'endevinar paraules secretes que hi ha amagades al llibre i que, a partir d'unes pistes, l'usuari les ha de descobrir.

Nosaltres ja hem començat a llegir la novel·la! Us animem a entrar en aquest món de les aplicacions mòbils que combinen la lectura i les noves tecnologies! 

Arxivat a: Projectes