ca es

QF+ confia en nosaltres la renovació total de la seva intranet

versió responsive del web
versió responsive del web
15/12/2014

Fa uns mesos vam iniciar un projecte de renovació total d'una intranet que havia d'unificar dues empreses existents: Cofac i Cifec. Per dur-ho a terme, vam fer un estudi de les necessitats del projecte i vam analitzar quines serien les funcionalitats necessàries per a la correcta fusió d'ambdues empreses en una sola intranet. A més a més, havia de ser una interfície molt intuïtiva i que, alhora, fos fàcil pels usuaris seguir treballant al ritme de sempre amb una eina totalment nova. Un altre requeriment era que el web havia de ser responsive i, per tant, havia de veure's correctament en tots els dispositius, ja fossin ordinadors, mòbils, tauletes...

En l'àmbit tecnològic hem fet servir Symfony2 com a framework per PHP, Sphinx com a motor de cerca semàntic, ha calgut fer una integració amb l'ERP de Microsoft Navision i hem optimitzat molt el codi i aplicat diferents nivells de catxé per poder suportar pics de càrrega. A més, la pàgina és responsive i està feta amb HTML5 i SASS. 

D'aquesta manera, teníem entre mans un projecte ambiciós que requeria una comunicació constant amb el client, un projecte iteratiu que després d'aquest temps ha sortit a la llum. El client i els usuaris de la intranet estan molt satisfets amb el resultat, ja han començat a fer servir el web i les noves funcionalitats els faciliten la feina i simplifiquen el seu procés de treball.

Arxivat a: Projectes