ca es

El municipi de Torrelles de Llobregat ja té nova web

26/01/2015

Torrelles de Llobregat i la Diputació de Barcelona han confiat un cop més amb Perception Technologies per a redissenyar i desenvolupar la nova web del municipi: http://www.torrelles.cat

La gestió dels continguts ha sigut desenvolupada per cobrir els requeriments que marca la Diputació de Barcelona i que han de tenir les webs dels ajuntaments. Torrelles de Llobregat disposa ara d'un gestor que permet organitzar els continguts d'una manera més automatitzada, per temes d'interès i relacionar els elements de manera que es millora la navegació transversal. Els continguts oficials tenen la seva pròpia edició i està preparada per a contenir els elements imprescindibles que han de comunicar als ciutadans, per exemple: els Anuncis i Documents oficials, Projectes, Serveis i Tràmits i el Directori.

De cara als ciutadans, aquests poden visulitzar la informació en qualsevol dispositiu donat que la web és responsive i per tant, s'ha cercat la màxima usabilitat per a consultar la informació en el disseny i l'estructura de la pàgina. 

La nostra feina amb els gestors de contingut dels ajuntaments de la Diputació de Barcelona és sempre millorar la feina dels tècnics i facilitar-ne l'ús als ciutadans

Arxivat a: Projectes