ca es

La ciutat de Granollers té nova app

16/03/2015

L'Ajuntament de Granollers ha confiat en nosaltres per a desenvolupar una aplicació mòbil que permet als ciutadans informar-se sobre les notícies i actes de la ciutat d'una manera més àgil, consultar els principals serveis com ara telèfons d'urgència i transports i, també, interactuar directament amb l'Ajuntament. Aquesta última opció és el que fa que l'aplicació sigui una eina de participació ciutadana ja que permet als usuaris avisar o notificar incidències i fer suggeriments, siguin sobre neteja, circulació, seguretat, manteniment de la via pública, etc. 

L'aplicació Granollers utilitza la geolocalització per a ubicar les incidències o suggeriments i es comunica directament amb el sistema de gestió de l'Ajuntament, de manera que les incidències arriben automàticament a les persones encarregades de la seva gestió. 

Si ets de Granollers, t'animem a descarregar-te l'aplicació i participar activament amb la millora constant de la ciutat. Disponible per a Android i iOS.

Arxivat a: Projectes