ca es

Cabrera de Mar estrena nova web

22/04/2015

Cabrera de Mar, de la mà de la Diputació de Barcelona, ha estrenat nova web feta amb el sistema de gestió de continguts desenvolupat per Perception Technologies i pensat exclusivament per a ajuntaments. La web del municipi: www.cabrerademar.cat

Aquest sistema de gestió respon als requeriments bàsics que marca la Diputació de Barcelona i, a més, permet la personalització de funcionalitats i aspecte visual si els ajuntaments així ho demanen. El gestor de continguts desenvolupat per Perception Technologies permet organitzar els continguts d'una manera més automatitzada, per temes d'interès i potenciant la navegació transversal.

La web està pensada per a ser consultada des de qualsevol dispositiu (disseny web responsive), fet que permet que els ciutadans puguin consultar la informació de manera fàcil i usable. 

La nostra feina amb els gestors de contingut dels ajuntaments de la Diputació de Barcelona és sempre millorar la feina dels tècnics i facilitar-ne l'ús als ciutadans

Arxivat a: Projectes