ca es

Sant Feliu Sasserra ja té nova web

04/06/2015

Ja hi ha un altre ajuntament que treballa sota el nostre gestor de continguts d'ajutaments. Aquest cop és l'Ajuntament de Sant Feliu Sasserra, que junt amb la Diputació de Barcelona, hem treballat el desenvolupament del nou web. Aquesta, té l'objectiu d'organitzar els continguts d'una manera més automatitzada, per temes d'interès i potenciant la navegació transversal. En definitiva, donar-li al ciutadà les eines necessàries per a poder navegar amb facilitat i trobar el contingut que està cercant. 

La web, desenvolupada expressament per a ajuntaments, està dissenyada per a que es pugui veure en qualsevol dispositiu mòbil (responsive). La nostra feina amb el gestor de continguts dels ajuntaments de la Diputació de Barcelona és sempre millorar la feina dels tècnics i facilitar-ne l'ús als ciutadans

Podeu visitar la nova web a: www.santfeliusasserra.cat

Arxivat a: Projectes