ca es

Nou projecte: Grup Asproseat, conjunt d'entitats socials que promouen i gestionen serveis integrals per a la qualitat de vida de persones amb discapacitat

16/06/2015

Estem d'enhorabona, Grup Asproseat ha publicat el seu nou web que ja podeu visitar aquí

Grup Asproseat és un conjunt d'entitats socials declarades d'utilitat pública que promouen i gestionen serveis integrals i suport per a la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, preferentment persones amb discapacitat intel·lectual, les seves famílies i altres col·lectius en risc d'exclusió social, en el marc d'un compromís per a la igualtat d'oportunitats i la defensa dels seus drets. Disposen de diversos serveis tals com l'Escola, Centres Ocupacionals, Centre d'atenció personalitzada, Llar Residència així com de suport a la llar entre d'altres.

La Fundació Asproseat té un servei a empreses anomenat "Fundació Asproseat Empresa i Treball" on el seu objectiu és l'integració laboral i social mitjançant la creació i gestió d'un Centre Especial de Treball (CET). El centre "Barcelona Equip de Serveis" participa de les activitats de mercat, amb les tècniques pròpies de gestió i de qualitat que permetin fer front a la forta competència amb unes instal·lacions de més de 9.000 m2 i un magatzem amb prestatgeries d'estructura vertical que permiten l'ubicació de 1.100 palets europeus.

A més la Fundació Asproseat Proa Esplugues també disposa d'un Centre Especial de Treballl que enfoca seva activitat productiva a gestió de serveis, com per exemple: digitalització i destrucció de documentació, jardineria, manteniment i pintura de mobiliari urbà, consergeria, neteja i manteniment.

Arxivat a: Projectes