ca es

Nova web per a Extrem.cat

23/06/2015

Extrem.cat, una empresa de treballs verticals, ens va demanar de refer la seva web per tal de donar una imatge més fresca i millorar la navegació en mòbil. A nivell de disseny vam voler jugar amb el concepte de "treballs verticals", en què es treballa suspès a l'aire principalment amb cordes i arnessos. Per a això vam crear una animació simpàtica que reflectís aquesta feina. Està feta només amb animacions de CSS3 i es veu des de pantalles grans. Si no, seria un element que, vist des de dispositius mòbils, interferiria negativament en la usabilitat de la pàgina.

Es va treballar una nova organització del contingut per a fer-lo més intuïtiu i simplificat. Ara els usuaris poden trobar fàcilment els serveis i projectes que fa l'empresa i de manera molt visual (requeriment que ens va demanar el client).

Podeu veure la web a www.extrem.cat

Arxivat a: Projectes