ca es

Parets del Vallès renova el web municipal

30/07/2015

Un cop més, un ajuntament ha confiat en nosaltres per a renovar la seva web. En aquest cas, Parets del Vallès (www.parets.cat). Un treball col·laboratiu a tres bandes: la Diputació de Barcelona, l'ajuntament i Perception Technologies.

Parets del Vallès ja utilitza el nostre gestor de continguts en altres webs del municipi  ( Escola Bressol la CunaEscola Bressol el CirererEscola Bressol El GargotParets Cultura ) i ara ha renovat la web oficial amb el gestor de continguts d'ajuntaments i una maquetació adaptada als dispositius mòbils. De manera que, amb imatge renovada i funcionalitats millorades, l'ajuntament podrà oferir la seva informació i comunicar-se amb els ciutadans de manera més fàcil. 

Parets del Vallès sempre vol estar al dia amb les tecnologies, per això, ja fa un temps que vam publicar la seva aplicació mòbil, disponible per a iOS i Android, una aplicació que permet conèixer tot el que passa a la vila, enviar incidències, informar-se de les últimes novetats o consultar els telèfons d'interès. 

Arxivat a: Projectes