ca es

Actualització de seguretat dels TPV de Brancam

17/11/2015

El proper dia 23 de novembre del 2015 canvia el sistema de cobraments de la teva botiga online. Redsys, la plataforma de pagaments online, canvia el seu sistema per a millorar la seguretat de les transaccions econòmiques i això vol dir que cal actualitzar la teva botiga per tal que puguis seguir venent per internet. 

Tens una web amb nosaltres?

Si tens una web amb nosaltres, i no fas servir el nostre gestor de continguts (Brancam), posa't en contacte amb nosaltres trucant al 93 846 68 93. Si pel contrari, sí que fas servir Brancam, pots seguir les instruccions que hi ha a continuació per modificar tu mateix/a el codi SHA-256.

Fas servir el nostre gestor de continguts Brancam?

Hem actualitzat Brancam per tal que puguis introduir el nou codi SHA-256 i les teves vendes no es vegin afectades. Recorda que si no fas aquest canvi abans del dia 23, la teva web no podrà fer transaccions econòmiques online. 

Com modificar el codi?

  1. Demana al teu banc el codi SHA-256. 
  2. Ves a l'admin de la teva web de Brancam, a l'apartat Botiga
  3. Ves al subapartat Configuració > Mètodes de pagament
  4. A l'apartat de VISA/Sermepa selecciona el tipus de firma Firma SHA256
    configuracio TPV

  5. Introdueix el nou codi que t'hagi facilitat el banc on diu SecretKey
    configuracio TPV

  6. Desa els canvis

 

Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres al 93 846 68 93.

Arxivat a: General