ca es

Grup Congrés, nova imatge web

09/03/2016

Hem estat treballant en la nova web de Grup Congrés, una empresa amb una gran experiència i trajectòria en la gestió d'actes de gran format. El seu objectiu era reorganitzar el contingut de la seva antiga web i donar-li un aire visual més fresc i modern. Hem optat per utilitzar més imatges, sobretot en l'apartat de projectes, perquè visualment ajuden a identificar el tipus de treball que fa Grup Congrés. A més, hem treballat el contingut amb el mètode progressive disclosure, en què l'usuari va descobrint el contingut a mesura que el va necessitant. Com a exemple d'això, tenim els apartats Històric de projectes i Clients

La web està dissenyada a mida sobre la base del nostre gestor de continguts Brancam, cosa que permet al client poder gestionar amb total llibertat tots els continguts de la web. 

Podeu veure la web a www.grupcongres.com 

Arxivat a: Projectes